CASABLANCA-FAMILIEN

Hos CASABLANCA-FAMILIEN har vi gæster og ikke kunder.
Derfor gør vi os umage med at give dig en oplevelse, hvor du er i centrum, og hvor vi viser dig, hvad vi forstår ved et godt værtskab. Hos os skal du ikke bare have god mad og sidde ved et pænt dækket bord. Det handler lige så meget om vores forberedelser, der ligger forud for dit besøg, og den fornemmelse, som du går hjem med, bagefter. Det handler i bund og grund om faglig integritet. Vi er ærlige omkring de råvarer, vi bruger, og mad & drikke afspejler respekten for håndværket, der ligger bag. Det er derfor, at vi blandt andet bager vores eget brød, ruller vores egen rullepølse og presser vores egen juice.
Det betyder meget for os, at vi møder dig i øjenhøjde, så du oplever den kvalitet, service og opmærksomhed, som vi er kendte for. Vi bestræber os på at toppe dine forventninger, så du igen har lyst til at besøge vores kro, bager, café-bistro-bar & lounge, som alle hører hjemme i CASABLANCA-FAMILIEN.

CAFE CASABLANCA var den første café af sin art uden for København med inspiration fra den franske brasseriestil. CAFE CASABLANCA blev grundlagt den 1. maj 1981. CASABLANCA-navnet har med tiden udviklet sig og er nu fællesnævneren på alle de aktiviteter, som i dag hører hjemme under CASABLANCA-FAMILIEN.

I foråret 2014 udvidede CASABLANCA-FAMILIEN med et nyt medlem, SJETTE FREDERIKS KRO. En gammel smuk kro med beliggenhed i Riis Skov. Kroen kan dateres tilbage til 1826. På SJETTE FREDERIKS KRO er stilen dansk; dansk mad i nye klæder, hvor både udsigt, service og kvalitet er i top.

I marts 2015 blev CASABLANCA-FAMILIEN-stammen udvidet med MOR ANNA Deli & Bageri. MOR ANNA er CASABLANCA-FAMILIENS eget bageri med tilhørende butik med bl.a. deli, vin, sandwich, kaffe to go og masser af hjemmegjorte specialiteter. Adressen er Mejlgade 5 og foruden salg ud af døren servicerer MOR ANNA også CAFE CASABLANCA, TABOO LOUNGE og SJETTE FREDERIKS KRO med friskbagt brød fra stenovn hver dag.

Om et øjeblik – torsdag den 17. januar 2019 – åbnes dørene til TABOO LOUNGE i lokalerne ved siden af CAFE CASABLANCA i Rosensgade. Her bliver stemningen i top med forrygende cocktails – dejlig mad – og lækker indretning!
The prohibition times (1922 to 1932) is the conceptual base of TABOO LOUNGE. In this period alcohol was prohibited in the U.S. This led to the development of illegal production of spirits, bootlegging and hidden speakeasy bars. The prohibition times were controversial and divided the country’s opinion. But simultaneous brought people together. The TABOO LOUNGE concept is inspired by the hidden and secret gimmicks and the decor from this period. The goal of TABOO LOUNGE is to ‘place’ the guest in this extravagant period and give them a special experience. / Christophe Daudigny, TABOO LOUNGE

CASABLANCA-FAMILIENS fokus er at drive restaurationer som er til for Aarhus, for alle århusianere og byens gæster. Vi er folkelige, tilgængelige og samtidig eksklusive på kvalitet og det sociale værdigrundlag.

Sammen med Aarhus´ borgere og erhvervsliv vil CASABLANCA-FAMILIEN bidrage til at mindske byens sociale problemer, så Aarhus indtager positionen som det danske forbillede for socialt medansvar. Sideløbende med udviklingen af vores primære forretning, restaurationsdrift, bygger vi således bro til en socialøkonomisk crossover, hvori det driftsmæssige overskud fra CASABLANCA-FAMILIEN kanaliseres videre til udvalgte lokale, sociale projekter.

Dette arbejde har indtil videre bl.a. resulteret i 2 fremtidssikrede aftaler med Fundamentet.org og Gallo Kriserådgivning om årlige bidrag til driften på minimum kr. 200.000 de næste 10 år.